مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز گفت: برای ساخت جامعه اگر به یگانگی و وجه اشتراک بین انسان ها برسیم، به وجه توحیدی انسان ها و ساخت جامعه توحیدی نیز نائل خواهیم شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام محمد انوری چهارشنبه در هفتمین جشنواره بینالمللی نشان فرهنگی شهریار در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز اظهار داشت: در میان برخی علمای ما پرداختن به جامعه دینی و ساختن آن مقدم بر موارد دیگر است و با توجه به عمر سپری شده از ظهور اسلام و نبود حکومتی اسلامی در طول این سال ها، بیشتر اقدامات بر تربیت فردی متمرکز بودیم که با ظهور انقلاب خمینی کبیر موضوع ساخت جامعه اسلامی مورد توجه اساسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این دوران بود که معرفی و بازتعریف انسان انقلاب اسلامی که حامل روحی توحیدی و وجدانی بیدار و الهام بخش تقوا به عنوان وجه مشترک تمام انسان هاست، در کانون توجه قرار گرفت چرا که برای ساخت جامعه اگر به یگانگی و وجه اشتراک بین انسان ها برسیم، به وجه توحیدی انسان ها و ساخت جامعه توحیدی نیز نائل خواهیم شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: یکی از عواملی که ما را متوجه این وجه مشترک و اجتماع انسانی می کند، ادبیات و به ویژه شعر است و اگر این اجتماع رخ دهد حتی مردمانی که در کشورهای متفاوت زندگی می کنند، به روح و زبانی مشترک دست خواهند یافت.
حجت الاسلام انوری برگزاری جشنواره بین المللی نشان فرهنگی و علمی شهریار را اقدامی ارزشمند در همین راستا ارزیابی و تصریح کرد: پرداختن به شعر شهریار یکی از بهترین بسترها برای کسانی است که در حوزه اجتماع انسانی کار می کنند و به ویژه در کشورهای پیرامونی ما که اقوام و ملتهای مختلف با زمینه های مشترک فرهنگی و تمدنی زیست می کنند، از ارزش و جایگاه والاتری برخوردار است.
پایان پیام/ ۶۰۰۳۶